I ❤️ NVC: Boekingsbeleid & Algemene Voorwaarden

Graag geven we helderheid en inzicht in de afspraken die gelden, als je bij ons een workshop, training of sessie boekt. Ook geven we je hier inzicht in onze algemene voorwaarden en volgt er een disclaimer.

 

Algemene Voorwaarden Boekingen

1. Door het boeken van de training bij ons, ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, zoals ze op deze pagina vermeld staan.

 

2. Het boeken van een training doe je door ons boekingssysteem te gebruiken via de 'book now' button of door een email te sturen naar info@ilovenvc.com.

 

2. Een training is geboekt en gereserveerd als de aanbetaling is ontvangen en wij per email een bevestiging hebben gestuurd van je reservering.

 

3. Na ontvangst van de aanbetaling heb je een week de tijd om terug te komen op je besluit. Mocht je in die week besluiten om toch niet deel te nemen, dan heb je recht op teruggave van de aanbetaling, mits je dat binnen een week laat weten.  Mocht je hebben geboekt en vindt de training over een week plaats, dan is de boeking definitief en vervalt de mogelijkheid tot annuleren en teruggaaf van de aanbetaling.

 

4. Vanaf twee weken voor de start van de cursus of de workshop is het niet meer mogelijk om je plek te annuleren en ben je het volledige cursusbedrag verschuldigd. 

 

5. Aanbetalingen en betalingen van trainingen kunnen worden overgemaakt naar:

 

Naam: I love NVC

 

IBAN: NL_TRIO_0338_4118_79 

 

Gelieve bij de (aan)betaling duidelijk jouw naam te vermelden en de naam van de cursus/training/workshop waar je je voor opgeeft/betaalt met de (start)datum.

 

6. Terugboekingen van aanbetalingen vind plaats binnen 2 weken na de annuleringsdatum.

 

7. Bij elke training staat onder het kopje prijs vermeld of er voor die training een mogelijkheid is om achteraf te betalen op basis van je inkomen en vrije wil. Dit kan dus per training verschillen.

 

8. We behouden ons het recht voor om een training tot uiterlijk een week voor de eerste sessie te annuleren. In dat geval ontvangen mensen de aanbetaling van de betreffende training terug. 

 

9. Mocht er een training worden geannuleerd en mensen hebben reeds andere kosten gemaakt om de training bij te kunnen wonen, zoals hotelboekingen of reiskosten, dan blijven de kosten voor risico van de deelnemer en is I love NVC niet aansprakelijk.

 

Toelichting op betalingsopties: betalen vanuit je ❤️

 

Bij sommige trainingen geven we de mogelijkheid om het eindbedrag dat je wilt betalen, te kiezen. Dit eindbedrag maak je dan over in de week na de laatste sessie van de cursus of na afloop van een weekend. Dit doen we om de volgende redenen:

 

             - We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen, ongeacht zijn of haar inkomen of vermogen.

 

             - Als je betaalt na afloop van een training, weet je ook waarvoor je betaalt. Zo wordt de keuze van het eindbedrag een vrije keuze
               vanuit je hart.

 

Hoe werkt het?

 

Onder het kopje 'prijs' zie je 3 verschillende betalingsopties. Je kunt kiezen uit één van die bedragen. Daar trek je het bedrag van de aanbetaling vanaf. Het resterende bedrag dat overblijft, maak je over naar I love NVC.

 

Wij willen NVC delen met zo veel mogelijk mensen!

Wil je graag meedoen en heb je ondanks de betalingsopties onvoldoende inkomen of vermogen om deel te nemen? Dan nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen. We bespreken graag mogelijke alternatieven.