echt zijn in plaats van aardig.

STAP #1

Lezen over Geweldloze Communicatie (NVC)

Marshall Rosenberg: 'it's a fun game to contribute to each other's wellbeing'

Het boek van Marshall Rosenberg, de grondlegger van Geweldloze Communicatie.


STAP #2

Bekijk video's over Geweldloze Communicatie

Graag delen we deze video's met je. Marshall Rosenberg, de bedenker van Geweldloze Communicatie, legt uit wat Geweldloze Communicatie inhoudt. 


stap #3

Een 7-weekse Training of Weekend Workshop

 En? Kunnen je relaties, zowel die met anderen als die met jezelf, wel een boost gebruiken? Zeg jij 'ja' tegen verbinding, authenticiteit en kwetsbaarheid? Schrijf je dan in voor een training of workshop. Want Geweldloos Communiceren leer je door te doen, in een veilige omgeving, met ervaren trainers.


stap #4

GC-Coaching

Tijdens onze GC-coachingsessies is er ruimte voor een op jouw afgestemde aanpak. Is er iets dat je wilt onderzoeken in jezelf of wil je 'privéles' omdat dat beter in je drukke schema past?


STAP #5

GC-CONFLICTBEMIDDELING

Voor veel mensen is conflictbemiddeling iets wat ze vaak als 'laatste redmiddel' zien. Wij zien dat anders. Conflictbemiddeling op basis van geweldloze communicatie betekent dat er een derde, onpartijdige persoon is, die beide mensen / partijen kan horen en met compassie kan luisteren. Zo draagt de mediator bij aan verbinding en begrip tussen partijen. Stel je voor, dat het gebruikelijk is om een 'mediator' in te schakelen, nog voordat er sprake is van een conflict. En dat mediation een vak is op school. Zou de wereld er dan misschien heel anders uit zien?